Projekt

Jag driver tre företag just nu, Lev livet nu AB, Blogvertiser AB (som jag äger 50% av) och Stonefactory (som jag äger 10% av).

Lev livet nu var från början enbart satsning på affiliatemarknadsföring, men har under åren även fått andra inriktningar så som konsultation i adwords, föreläsningar etc. Fokus är nu mest på att utveckla Önskelista.se, som jag hoppas ska kunna bli mitt flaggskepp, & Fotbollsem-2012.se där jag kan få utlopp för mitt stora fotbollsinstresse.

Blogvertiser är en form av bloggnätverk, där vi är länken mellan annonsörer och bloggare. Annonsörer erbjuder bloggarna möjligheten att recensera deras sajt/tjänst/produkt och bloggaren väljer själv om denne vill tacka ja eller nej. Annonsörerna når enkelt & snabbt ut till många bloggare och bloggarna får betalt för att ha en åsikt. Idag har vi ca 3 000 bloggar registrerade hos oss.

stonefactory logotypeStonefactory.se – en e-handel som säljer kakel, klinker, marmor & utomhussten på nätet. Stonefactory har det största utbudet på nätet för alla dessa produkter med siktet ställt på att bli marknadsledande på nätet.

Kommentera